24 iunie 2011

Obiecte lemn

Obiectele din lemn natur au un scop decorativ sau chiar de utilizare. Pot fi decorate, vopsite după propria fantezie cu multe tehnici de hobby: tehnica decoupageului, cu tehnica mozaicului sau chiar simpla vopsire. (La vopsirea lor se recomandă vopseaua acrilică).





Cumpără aici

21 iunie 2011

Pastă modelaj Fimo

Este un material maleabil care poate lua forme şi aspecte variate în urma modelării şi care se întăreşte sub influenţa temperaturii mai ridicate. Datorită caracteristicilor sale, mai ales al plasticităţii sale, dar şi colorabilităţii, cât şi întăririi sale rapide se poate utiliza în scopul confecţionării suvenirelor, ale obiectelor decorative, a bijuteriilor, dar şi confecţionării de figuri şi mulaje. Neprezentând pericole nici prin natura materialului conţinut nici prin vopselele utilizate colorării ei, purtându-se obţine şi alte nuanţe de culori prin amestecarea şi frământarea lor. Aluatul se înmoaie sub influenţacăldurii mâinii. Materialul odată întărit poate fi prelucrat cu scule tăioase. Rezistă foarte bine condiţiilor meteorologice, atân îngheţului cât şi temperaturilor ridicate până la 80 C.




20 iunie 2011

Şnur plastic, - Scoubidoo


Cu şnururile plastice, (numit şi "scoubidous"), putem crea, împleti diferite figurine, obiecte interesante după propria fantezie ca: brelocuri, brăţări, diferite animale mici etc. Şnururile se găsesc în diferite culori şi lungimi, grupat ambalate la diferite cantităţi.









Vopsea de faţă Snazaroo

Culorile pentru pictură pe faţă şi corp Snazaroo sunt culori pe bază de apă, se aplică foarte uşor şi se îndepărtează cu apă şi săpun. Se usucă rapid, permitând realizarea unor picturi multicolore rapid şi uşor. Snazaroo este prima alegere a multor părinţi, copii, organizatori de evenimente pentru copii din lume datorită calităţilor culorilor sale ce le deosebesc de produsele asemănătoare de pe piaţă. Toate culorile pentru pictură pe faţă Snazaroo au fost testate în laborator de către dermatologi independenţi şi toxicologi profesionişti. Totuşi recomandăm testarea culorii înainte de pictarea feţei, pe o mică porţiune a pielii de pe interiorul braţului. Datorită faptului că culori pentru pictură pe faţă şi corp Snazaroo sunt pe bază de apă, aplicarea lor este foarte facilă, iar îndepărtarea acestora nu necesită decât săpun şi apă călduţă, fără a fi nevoie de freca cu buretele. Pentru că aceste culori au nivel ridicat al conţinutul de pigment, este posibil că unele culori să pateze hainele. Cu numai 18 ml. de culoare se pot colora 50 de feţe.








19 iunie 2011

Pirogravură

Pirogravura este arta de a grava desene sau inscriptii pe diferite obiecte de lemn, de piele, de os etc. cu ajutorul unui aparat electric cu un vârf de metal înroşit în foc.