16 iunie 2011

Quilling

Chiar dacă la noi nu este încă foarte răspândită, tehnica spiralării fâşiilor de hârtie sau quilling este cunoscută şi utilizată de secole. Ce presupune această technică? Fâşiile de hârtie se spiralează cu o unealtă simplă, li se dau diferite forme, apoi se lipesc. Cu această technică se pot decora cutii, felicitări, cadouri, etc.




















Cumpara aici      

Mozaic pentru decorat obiecte

Bucăţelele de mozaic se pot lipi pe obiectul dorit de decorat cu ajutorul unui adeziv de mozaic, adeziv universal, sau cu ajutorul unei folii dublu adezive. Bucăţelele de mozaic se pot tăia cu un cleşte special pentru mozaic sau cu un alt cleşte ascuţit. La aplicarea bucăţelelor mici folosiţi o pensetă. După lipire şi terminarea aplicării modelului, părţile între mozaic se vor umple cu material de rostiut.

















14 iunie 2011

Sârmă pluşată

Sârmă subţire modelabilă (numit şi sârmă jenilie) învelit (acoperit) cu un pluş sintetic de diferite grosimi şi culori. Uşor de modelat, se pot combina, înfăşura unul de celălalt, aşa creand diferite figurine interesante. Foarte ideal şi ca accessorii (mănuţi, picioruşe, urechiuşe) la creare de păpuşi sau alte figuri create manual.











Pachete hobby

Sunt pachete destinate pentru începători sau pentru a uşura adunarea accesoriilor pentru unele creaţii. Pachetul conţine diferite accesorii adunate aşa încăt să se poată crea figurina de pe imaginea ambalajului, după instructajul din ambalaj. Necesar lîngă lucrare fiind încă următoarele ustensile: foarfecă, adeziv universal, aţă sau şnur, vopsele hobby.










                                                     Cumpără aici